Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

In onze hallen worden verschillende workshops en cursussen aangeboden.

Heb je nog nooit een boulderschoen aangehad of greep vastgehouden? Vind je het fijn als iemand je uitlegt wat boulderen nou precies is en je op weg helpt je eerste routes te halen? Kom dan eens naar onze 101 sessies.

Beginnende boulderaars leren de belangrijkste technieken in de Basiscursus: hoe plaats je je voeten? Hoe houdt je spanning in je lichaam? En hoe gebruik je je heupen?

Wie al wat langer klimt, kan terecht bij de Techniek+ cursus. Hierbij gaan de trainers dieper in op de klimtechnieken en leer je nóg bewuster bewegen. Handig als je moeite hebt met specifieke passen of als het maar niet lukt om een niveau hoger te komen. Om baat te hebben bij deze cursus moet je comfortabel mint kunnen klimmen. (5c).

Heb je geen zin in wekelijkse lessen, maar vind je het wel leuk om eens met een trainer te klimmen? Dan zijn workshops of de maandelijkse Social Night wellicht iets voor jou.

In Krachtstof wordt het trainingsaanbod momenteel nog opgezet. Tot die tijd kun je natuurlijk wel bij Kunststof of een andere hal terecht!

Deze cursussen zijn bedoeld voor volwassenen. Klik hier voor meer informatie over de jeugdtraining.

Geen cursussen gevonden!