Groepen en feestjes

Boulderen is sociaal en laagdrempelig en daardoor bij uitstek geschikt voor een sportief vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag.

Kinderfeestje

Bijna jarig? Vier een feestje bij Krachtstof! Na een korte uitleg kunnen de kinderen klimmen onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Het totale feestje duurt anderhalf uur, waarvan 1 uur boulderen. Wij zorgen voor limonade met chips achteraf. De minimumleeftijd is 8 jaar en de minimale groepsgrootte is 6 kinderen.
Benodigdheden: sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Het is ook mogelijk om boulderschoentjes bij ons te huren.

De kosten zijn €20,50 per kind (excl. huurschoenen). Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdag en zaterdag. 

Boek het feestje gemakkelijk via dit boekingsformulier.

Kinderfeestje boeken >

Kinderfeestje boulderhal Krachtstof

Volwassenen

In principe kan iedereen na inschrijving de muur op. Maar hoe leuk is het om tips en aanwijzingen te krijgen? Neem je collega's, vrienden, vereniging of familie mee voor een leuke bouldersessie onder begeleiding van onze trainers. Voor extra gezelligheid combineer je het klimmen met een borrel, lunch of diner. We hebben een knusse bar met lekkere koffie en een uitgebreid aanbod aan frisdrank en speciaalbier.

Prijzen

Boulderen onder begeleiding van onze trainers kan per uur of anderhalf uur geboekt worden.
Hiervoor hanteren we de volgende tarieven per trainer:

Per uur: €60,-
Per anderhalf uur: €90,-

Daarnaast rekenen we de reguliere entree per persoon:

25 jaar en ouder: €13,-
18 t/m 24 jaar: €12,-
6 t/m 17 jaar: €10,-

Stuur een mailtje naar info@boulderhalkrachtstof.nl om een aanvraag te doen.

Volwassenen Krachtstof

Gymles en uitjes voor scholen

Krachtstof biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. Ook andere groepen (zoals bijvoorbeeld sportclubs) zijn welkom. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Er is veel mogelijk!

Boulderen is laagdrempelig: leerlingen kunnen na een instructie meteen van start gaan. Uiteraard heeft de trainer een heel programma voor je groep samengesteld! Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

Neem contact op via info@boulderhalkrachtstof.nl

 

Scholen boulderen Krachtstof

Zakelijk

Een teammeeting, workshop of bedrijfsuitje: Krachtstof is perfect voor jouw zakelijke afspraken. Kom tot nieuwe ideeën in deze unieke en creatieve omgeving met een sportieve bouldersessie of gezellige borrel. Voor aanvragen kan je een mail sturen naar info@boulderhalkrachtstof.nl.

 

Bedrijfsuitje Energiehaven